Goed, gemakkelijk en betaalbaar

De laatste jaren kozen veel van mijn klanten tot hun tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt via tussenpersonen.

De basisverzekering met keuzevrijheid is een echte restitutiepolis. Daarnaast verlaagt Stad Holland ook elk jaar het verplicht eigen risico (in 2023 naar € 375,-). Wie zich aanmeldt wordt niet overladen met medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking. Voor wie liever geen tandheelkunde meeverzekert zijn er ook interessante opties.

U kunt er tevens voor kiezen om het verplicht eigen risico vooraf in tien maandelijkse termijnen te betalen. Op deze manier wordt u niet meer verrast door een hoge rekening voor het eigen risico. Gebruikt u uw verplicht eigen risico niet geheel, dan krijgt u het teveel betaalde deel teruggestort.

Declareren kan per post, online en met de app. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald. En is er onverhoopt toch eens iets aan de hand, dan lossen wij dit als tussenpersoon graag voor u op. Gemakkelijk toch?

Vergelijk hier uw huidige verzekering met de mogelijkheden bij Stekelenburg Financieel Advies. Of Bereken hier uw voordelige premie.

Advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact met mij op. Ik help u bij:

  • het inventariseren van de zorg die u nodig heeft
  • het selecteren van de zorgverzekering met de beste dekking
  • het selecteren van de zorgverzekeraar met de gunstigste premie