Uw persoonlijk adviseur voor financieringen en hypotheken!

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo’n zwaarwegende beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van zo’n dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later.

Dan bent u dus op zoek naar een goed hypotheekadvies. Een advies dat rekening houdt met uw persoonlijke omstandigheden en aansluit op uw financiële situatie. Een goede en betrouwbare hypotheekadviseur helpt u daarbij een eind op weg. Hij wijst u niet alleen op de mogelijkheden, maar confronteert u ook met de onmogelijkheden! Hij zoekt met u naar een passende en voordelige hypotheek, daarnaast staat hij altijd klaar om u van advies te voorzien of de soms ingewikkelde materie voor u te ontrafelen.

Kees Kooijman - CJM Hypotheken neemt nog de tijd voor u!

Een hypotheekadvies is dermate specialistisch dat ik u graag doorverwijs naar mijn partner in business Kees Kooijman. Bel naar 06-20613956 om direct een afspraak in te plannen.

Kees Kooijman neemt graag alle tijd die nodig is voor een gedegen hypotheekplan. Want een goed hypotheekadvies is meer dan een computerberekening. Er zijn namelijk vele hypotheekconstructies mogelijk. En elke constructie heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Kees Kooijman zet voor u de verschillende mogelijkheden op een rijtje en adviseert u graag over welke hypotheek het beste bij u past. Nu en in de toekomst. Want een hypotheek moet met u mee kunnen veranderen. Zodat niet alleen nu maar ook later uw hypotheeklasten betaalbaar blijven.

Wat kunt u nog meer van Kees Kooijman verwachten?

Finova verzorgt voor u:

  • onderhandelingen met de financiële instellingen
  • aanvraag van de Nationale Hypotheekgarantie (indien van toepassing)
  • regelen van de taxatie
  • verstrekking van de bankgarantie
  • controle van documenten en akten
  • onderhoud van de contacten met de notaris
  • woonlastenberekening